Tuinaanleg

Zomers op uw terras genieten van een drankje in uw eigen tuin. Een tuin geheel naar uw wens waar u zich thuis voelt en met plezier naar kunt kijken. Of functioneel en praktisch als het om uw bedrijfstuin gaat. Dit is wat wij met u willen bereiken als uw tuin opnieuw mag worden aangelegd. Wellicht heeft u zelf al ideeën of een ontwerp en gaan wij met u bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook wanneer uw tuin toe is aan renovatie, bijvoorbeeld doordat de verharding verzakt is of de beplanting  niet meer is wat het zou moeten zijn, bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw gehele tuin of indien gewenst delen ervan weer in een zo goed als nieuwe staat terugbrengen. Vaak ook door het hergebruik van vele materialen.

Uiteraard kunnen wij voor u een ontwerp maken aan de hand van uw wensen. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte voor de gehele aanleg. Ook uw vijver, daktuin, tuinhuis, loungeruimte, verlichting en beregening kunnen wij voor u verzorgen. Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn. Kijkt u eens op de pagina "Onze projecten." Hier ziet u een greep uit de diverse werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

U kunt contact met ons opnemen via de button "Contact"